Fremstilling af tandprotese nær København

Leder du efter en professionel tandteknikker til at varetage fremstillingen af din tandprotese nær København? Proteseeksperten er beliggende nær København og består af et hold eksperter i tandproteser, der hjælper dig med at opnå et naturligt smil. Vi tilbyder en lang række forskellige løsninger, der er tilpasset dine protesebehov.

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få en ny tandprotese, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 59 44 16 06 eller sende en mail til kontakt@proteseeksperten.dk. Så vender vi tilbage så hurtigt, vi kan.

Fremstilling af tandprotese nær København

Professionel fremstilling af tandproteser

Mangler du en eller flere af dine naturlige tænder, vil en tandprotese kunne give dig dit smil tilbage. En tandprotese er en erstatning for dine naturlige tænder, som giver et realistisk resultat, så ingen kan se forskel på din tandprotese og naturlige tænder. Alt dette får du uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Hos Proteseeksperten vil vi være din foretrukne tandklinik, når du skal have en tandprotese nær København. Vi tilbyder en lang række forskellige tandproteser, men kendetegnende for dem alle er, at de er lavet i høj kvalitet og bliver tilpasset lige præcis dig.

Vi fremstiller selv alle vores tandproteser på eget dentallaboratorium. Hermed bliver vores ventetid mindsket betydeligt, og vi kan holde opsyn med, at kvaliteten på vores proteser er i top.

Vores største prioritet er, at du føler dig tryg og godt behandlet gennem hele forløbet. Derfor vil du altid have den samme tandtekniker fra start til slut, når du får tandprotese hos os. Desuden er hvert enkelt behandlingsforløb personligt skræddersyet til vores patienter. Det er vores måde at sørge for, at vi er det bedste valg, når du skal vælge professionel fremstilling af tandprotese nær København.

Alt inden for tandproteser og gebis

Proteseeksperten tilbyder en lang række forskellige tandproteser samt gebis. Hvilken løsning der er den rigtige for dig, skal vi nok rådgive om.

Hos Proteseeksperten tilbyder vi:

Uanset hvilken tandprotese du får, skal den vedligeholdes nøjagtig ligesom naturlige tænder. Når man har en tandprotese, er der nemlig forhøjet risiko for svamp i munden, og derfor er rengøring af tandprotese vigtigt. Du skal både rense protesen morgen og aften med en speciel børste og et renseprodukt, der er særligt egnet til formålet. Er din tandprotese aftagelig, skal du desuden huske at rense dine gummer såvel som den kunstige tand.

Få op til 5 års garanti på din nye tandprotese

Når du vælger os til at udføre din tandprotese nær København, får du op til 5 års garanti ved fremstilling af nye tandproteser. Garantien dækker blandt andet reparation af brud og skader, som protesen kan være udsat for under tygning. Garantien bortfalder dog ved selvforskyldte skader erhvervet ved uhensigtsmæssig håndtering.

For at du kan benytte din garanti, kræver det, at du møder op til det årlige eftersyn, hvor den kliniske tandtekniker går tandprotesen igennem. Her bliver der fjernet misfarvninger og belægninger, og pasformen efterses, samt protesen poleres.

Garantien og det årlige eftersyn er din tryghed for, at din tandprotese fungerer, som den skal, og at du kan få hjælp, hvis den ikke gør. Vi er desuden medlem af Landsforeningen af Kliniske Tandteknikere og kan derfor garantere behandlinger inden for de højeste standarder.

Tandprotese København

Proteseeksperten fremstiller din tandprotese nær København

Leder du efter en professionel tandklinik, når du skal have tandprotese nær København? Hos Proteseeksperten får du en protese, der giver et smukt og naturligt resultat. Vi rådgiver og vejleder dig altid gennem hele processen, så du føler dig godt tilpas.

Læs mere om vores priser på tandprotese her og kontakt os på telefon 59 44 16 06 eller gennem vores kontaktformular, hvis du også gerne vil have dit smil tilbage.