NYHEDER

 

COVID-19 Information

Generel information til vores patienter om Coronavirus og forholdsregler.
D. 12. / 03 / 2020.

Lige nu tager vi ekstra forholdsregler, så vi kan tilbyde behandling i forsvarelige rammer. Det gør vi for at passe ekstra godt på vores patienter og medarbejdere i forbindelse med Corona virus. Alle patienter vil modtage hånddesinfektion ved ankomst, vi bruger alle professionelle værnemidler for at forhindre smitte. Vi er samtidigt løbende i tæt dialog med myndighederne om hvordan vi skal forholde os.

Udvidet implantatkursus

Kurus "Aldrig mere løse proteser" - Ceka og Dalbo attachements
D. 26 / 02 / 2019.

Den 26 Februar 2019 var Proteseeksperten på udvidet implantat kursus indenfor Ceka og Dalbo attachements løsninger. Der blev gennemgået alt inden for teori og vores behandlere har fået et øget kendskab til muligheder og begrænsninger ved implantatbehandlinger. Dette er med til, at sikre at vi hos Proteseeksperten kan tilbyde en moderne behandling, samt en optimal kvaliteten af vores tryklåsprotese behandlinger fremadrettet.

Efterårskampagne med eksklusive tilbud

Efterårskampagne med høje procenter på alle proteser
D. 16 / 09 / 2018.

Lige nu kan du spare 50% på alle reparationer, samt 20% på ALLE tandproteser. Derudover tilbyder Proteseeksperten et gratis eftersyn af din tandprotese inkl. ultralydsrens, oppolering og eventuelt justering af fæstnede bøjler på delproteser/unitorer. Kontakt klinikken for yderligere information om aktuelle tilbud, og bestil en tid hos en af vores kliniske tandteknikere. Kampagnen og tilhørende tilbud er gyldig t.o.m d. 1. December 2018.

Finansiering af din protesebehandling

Proteseeksperten tilbyder nu finansiering via. Denti.dk
D. 21 / 08 / 2018.

Få et uforpligtende lånetilbud på din regning, det tager kun 2 minutter. En Denti-kunde er derfor hjulpet godt på vej til at få den bedste tandbehandling. Patienter med en betalingsordning gennem Denti.dk administreres nemt og bekvemt via en brugervenlige platform. Her kan du altid se status på den enkelte patient samt registrere nye regninger med få klik. Klinikken modtager det fulde beløb direkte fra Denti.dk, så snart patienten har godkendt regningen.

Velkommen hos Proteseeksperten

Klinikken Stig Pallisbeck bliver til Proteseeksperten
D. 01 / 07 / 2018.

Stig Pallisbeck træder tilbage fra sin position som ejer af klinikken i Holbæk. Klinikken overdrages til Aut. klinisk tandtekniker Rasmus Otto og Aut. kliniks tandtekniker Baldemar Jacobsen, og åbner op som Proteseeksperten d. 01 juni 2018. Overdragelsen vil ske i tæt samarbejde med Stig, hvilket vil resulterer i en upåfaldende overgang for eksisterende patienter. Klinikken åbner officielt for patienter d 2. Juli kl. 08:00.

Bliv behandlet i eget hjem

Vi behandler også udenfor klinikken, eksempelvis i dit eget hjem.
D. 02 / 07 / 2018.

Er du forhindret i at møde op på klinikken? Så udfører vi også behandlingen udenfor klinikken. Proteseekspertens behandlere kommer gerne til dig og igangsætter et behandlingsforløb, hvor end du ønsker, eksempelvis i dit eget hjem, på plejehjem eller hospital. Forud for den indledende undersøgelse aftaler vi sammen en tid og et sted hvor du ønsker at blive behandlet. Kontakt klniken for yderligere information.