NYHEDER

 

Orientering om Corona Pas

Hos os er det ikke nødvendigt at fremvise corona pas.
D. 31. / 03 / 2021.

Corona passet er blevet en fast del af vores hverdag, og du skal bruge det for at komme til frisør, massør og andre liberale erhverv. Der er derimod ingen retningslinjer om at fremvise hverken coronapas eller negative test når du skal til tandlægen. hvis du har brug for en tid, eller allerede har en skemalagt i kalenderen, kan du altså trygt møde op på klinikken – også uden coronapas. .

Ny laboratorie chef

Proteseeksperten har fået ny laboratorieansvarlig.
D. 03. / 08 / 2020.

Carlos Rodrigues er uddannet laboratorietekniker i både fast og aftagelig protetik v. institut for odontologi og oral sundhed. Med mere end 15 års erfaring indenfor faget, prioriterer Carlos altid det gode håndværk højt og er utroligt detalje orienteret. Carlos’ kritiske tilgang til sit håndværk og gode humør gør ham til en essentiel del af vores team på laboratoriet.

COVID-19 Information

Generel information til vores patienter om Coronavirus og forholdsregler.
D. 12. / 03 / 2020.

Lige nu tager vi ekstra forholdsregler, så vi kan tilbyde behandling i forsvarelige rammer. Det gør vi for at passe ekstra godt på vores patienter og medarbejdere i forbindelse med Corona virus. Alle patienter vil modtage hånddesinfektion ved ankomst, vi bruger alle professionelle værnemidler for at forhindre smitte. Vi er samtidigt løbende i tæt dialog med myndighederne om hvordan vi skal forholde os.

Udvidet implantatkursus

Kurus "Aldrig mere løse proteser" - Ceka og Dalbo attachements
D. 26 / 02 / 2019.

Den 26 Februar 2019 var Proteseeksperten på udvidet implantat kursus indenfor Ceka og Dalbo attachements løsninger. Der blev gennemgået alt inden for teori og vores behandlere har fået et øget kendskab til muligheder og begrænsninger ved implantatbehandlinger. Dette er med til, at sikre at vi hos Proteseeksperten kan tilbyde en moderne behandling, samt en optimal kvaliteten af vores tryklåsprotese behandlinger fremadrettet.

Finansiering af din protesebehandling

Proteseeksperten tilbyder nu finansiering via. Denti.dk
D. 21 / 08 / 2018.

Få et uforpligtende lånetilbud på din regning, det tager kun 2 minutter. En Denti-kunde er derfor hjulpet godt på vej til at få den bedste tandbehandling. Patienter med en betalingsordning gennem Denti.dk administreres nemt og bekvemt via en brugervenlige platform. Her kan du altid se status på den enkelte patient samt registrere nye regninger med få klik. Klinikken modtager det fulde beløb direkte fra Denti.dk, så snart patienten har godkendt regningen.

Velkommen hos Proteseeksperten

Klinikken Stig Pallisbeck bliver til Proteseeksperten
D. 01 / 07 / 2018.

Stig Pallisbeck træder tilbage fra sin position som ejer af klinikken i Holbæk. Klinikken overdrages til Aut. klinisk tandtekniker Rasmus Otto og Aut. kliniks tandtekniker Baldemar Jacobsen, og åbner op som Proteseeksperten d. 01 juni 2018. Overdragelsen vil ske i tæt samarbejde med Stig, hvilket vil resulterer i en upåfaldende overgang for eksisterende patienter. Klinikken åbner officielt for patienter d 2. Juli kl. 08:00.

Bliv behandlet i eget hjem

Vi behandler også udenfor klinikken, eksempelvis i dit eget hjem.
D. 02 / 07 / 2018.

Er du forhindret i at møde op på klinikken? Så udfører vi også behandlingen udenfor klinikken. Proteseekspertens behandlere kommer gerne til dig og igangsætter et behandlingsforløb, hvor end du ønsker, eksempelvis i dit eget hjem, på plejehjem eller hospital. Forud for den indledende undersøgelse aftaler vi sammen en tid og et sted hvor du ønsker at blive behandlet. Kontakt klniken for yderligere information.