Priser på tandproteser

Det behøver ikke vælte din økonomi at få fremstillet en ny tandprotese. Læs mere om vores priser på tandproteser samt muligheden for tilskud lige her.

Tandprotese priser

På denne side kan du læse mere om tandprotese priser samt tilskud på tandproteser hos Proteseeksperten.

Hvad er prisen på en tandprotese?

Prisen på en tandprotese varierer fra patient til patient. Der er flere forskellige faktorer, som spiller ind når prisen i sidste ende skal udregnes. Ved en forundersøgelse kan vi som regel give et overslag på prisen inden et evt. tillæg kan trækkes fra. 

Faktorer der har indflydelse på pris på tandprotese: 

  1. Hvilken type protese du har brug for (der findes over 100 forskellige systemer)
  2. Din kæbeknogles generelle tilstand (højde, bredde, tæthed mm.)
  3. Hvor mange implantater din protese kræver
  4. Om du får tilskud fra Sygeforsikring Danmark
  5. Om du får tilskud fra kommunen

Da ovenstående faktorer ikke er noget vi kan vurdere forud for en grundig undersøgelse, vil en forundersøgelse i vores klinik være nødvendig. Vil du bestille en tid, er du mere end velkommen til at give os et kald på tlf. 59 44 16 06 eller skrive en besked i vores kontaktformular. Så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.

Prisen på en ny tandprotese afhænger af modellen

Alt efter hvilken tandprotese du har brug for, vil prisen også være derefter. 

En delprotese erstatter kun de af dine tænder, som er gået tabt. Dvs. at protesen er fastsat på de tilbageværende tænder. En delprotesebehandling er dog mere krævende i forhold til prisen på en helprotese, da der kræves flere registereringer, flere typer materialer under fremstillingen. 

En helprotese går ind og erstatter enten alle tænder i overmunden, undermunden eller begge dele. Som oftest vil denne behandling være dyrere da der er flere tænder at fremstille.

Det er dog aldrig til at give en eksakt pris før vi har tjekket dit tandsæt og vurderet hvilken behandling der passer dig bedst. 

Hvordan får jeg tilskud?

Der er flere forskellige måder, du kan få tilskud til en tandprotese på. Alt efter hvordan du er forsikret, vil prisen være derefter. 

Medlem af Sygeforsikring Danmark

Hvis du er medlem af sygeforsikring Danmark kan du få tilskud til din behandling. Det kræver dog, at du tilhører enten gruppe 1 eller gruppe 2. Her kan du læse mere om tilskud til tandbehandling gennem din sygeforsikring. 

Tilskud fra kommunen

Er du folkepensionist, kan du søge om tilskud gennem din kommune. Tillægget hedder helbredstillæg og er forskelligt fra kommune til kommune. Hos Proteseeksperten har vi en fast aftale med Holbæk kommune om, at patienter med helbredstillæg kan få op til 85 % i tillæg

Her kan du læse mere om Tilskud til tandprotese.

priser på tandproteser

Vi hjælper dig igennem processen

Er du patient hos os, hjælper vi gerne med din ansøgning. Vi ved, at det kan være en uoverskuelig proces at søge om tilskud til tandprotese. Vi tilbyder derfor at stå for alt papirarbejdet, når du har været til forundersøgelse – også selvom du bor i en anden kommune.

Vil du høre mere om, hvordan du søger om tillægget eller bestille tid til konsultation, er du mere end velkommen til at give os et kald på tlf. 59 44 16 06 eller udfylde vores kontaktformular. Så vender vi tilbage, så hurtigt vi kan.  

Har du brug for at låne til din tandprotese?

Hvis du ikke har mulighed for at få et tilskud til din tandprotese, så er alternativt at låne. Hos proteseeksperten har vi et samarbejde med Denti, hvor du kvit og frit kan ansøge om et lån til din tandprotese.

Har du spørgsmål til tandprotese priser?

Vil du høre mere om, hvad en tandprotese koster, er du velkommen til at give os et kald på tlf. 59 44 16 06 eller udfylde vores kontaktformular. Vi ser frem til at høre fra dig.

tandprotese priser