Vi er specialister i udebehandling

Er du forhindret i at møde op på klinikken? Hos Proteseeksperten kører vores tandteknikere gerne ud til dig, så du kan blive behandlet i trygge og velkendte rammer med familien ved din side.

HVAD ER EN HJEMMEBEHANDLING?

En hjemmebehandling er til dig som er forhindret i at møde op på klinikken. Proteseekspertens tandtekniker kommer gerne til dig og igangsætter et behandlingsforløb, hvor end du ønsker, eksempelvis i dit eget hjem, på plejehjem eller hospital.

En hjemmebehandling starter først og fremmest med at du enten selv henvender dig til klinikken og efterspørger en personlig undersøgelse udenfor klinikken, eller er blevet henvist med henblik på hjemmebehandling fra egen tandlæge. Den første indledende undersøgelse er fuldstændigt uforpligtende, og kan eksempelvis foregå i eget hjem, hvor rammerne er velkendte og trygge. Familiemedlemmer eller andre nære relationer er velkommen til at være tilstede ved en hjemmebehandling, men af hensyn til tandteknikeren og arbejdsmiljøet anbefaler vi at der ikk er mere end 2 personer tilstede udover patient og tandtekniker.

Ring til os på tlf. 59 44 16 06, eller send en mail til kontakt@proteseeksperten.dk, hvis du eller en af dine nærmeste har brug for hjemmebehandling.

 

HVORDAN FOREGÅR EN HJEMMEBEHANDLING?

Forud for den indledende undersøgelse aftaler vi sammen en tid og et sted hvor du ønsker at blive behandlet. Den enkelte behandler vil derefter møde op som aftalt, og medbringe materialer og arbejdsudstyr designet til brug udenfor klinikken.

Det eneste du skal stille til rådighed er en komfortabel siddeplads hvor du selv kan sidde når behandlingen skal udføres. Behandleren vil medbringe afdækningsmaterialer og sterilt arbejdsudstyr, således behandlingen kan udføres med ligeså stor omhu og kvalitet som på klinikken.
Alt afhængig af patientens individuelle situation, vurderes det ved første hjemmebesøg hvordan den personlige behandlingplan skal forløbe fremadrettet. Det estimeres fra gang til gang, hvornår og hvordan næste besøg skal finde sted, hvilket gør hjemmebehandling en yderst fleksibel behandlingsmetode, som ikke vil forhindre din hverdag og personlige gøremål.

 

HVAD KOSTER EN HJEMMEBEHANDLING?

Prisen på en behandling udenfor klinikken vurderes alt efter hvilken behandling der skal udføres på den enkelte patient. Ved behandling udenfor klinikken tillægges en fast pris på 8,5kr. pr. km plus et udebesøgstillæg, såfremt andet ikke er aftalt. Kontakt klinikken for yderligere information om prissætning på vores forskellige behandlinger.

 

SKULLE DU VÆRE I TVIVL?

Skulle du stå tilbage med ubesvarede spørgsmål angående behandling udenfor klinikken, er du velkommen til at kontakte os på hverdage fra 8-16. Vi sidder klar på telefon 59 44 16 06 og mail kontakt@proteseeksperten.dk til at besvare dine spørgsmål. Du kan læse mere om vores populære tryklåsproteser her.