Signaturprotese

SIGNATURPROTESE – HVAD ER DET?

Proteseekspertens Signaturproteser er 100% håndlavede tandproteser som imiterer et mere detaljeret naturligt tandsæt. Alle vores tandproteser kan med fordel fremstilles som Signaturproteser, som ikke vil adskille sig kosmetisk fra dine egne tænder og gummer. Ved fremstillingen anvendes danske materialer med den højeste kvalitet, som sikrer en mere hårdfør og slidstærk tandprotese.

Hvis du vil høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, er du velkommen til at give os et kald på tlf. 59 44 16 06 eller skrive en mail til kontakt@proteseeksperten.dk.

 

Hvordan fungerer en signaturprotese?

Vores Signaturproteser fremstilles ved hjælp af en innovativ akrylteknologi kaldet IVO-Base. Modsat den traditionelle kogeakryl, er denne akryltype 100% præcis, hvilket er med til at sikre en mere stabil og fast tandprotese. IVO-base akrylen har en 30% større brudstyrke end den traditionelle kogeakryl. Signaturprotesens tænder modelleres op i flere lag, dette er med til at opnå en større tyggeflade med en hårdere kerne ved kindtænderne, samt en changerende og mere naturlig karakteristika ved fortænderne.

 

Hvem er egnet til at få en signaturprotese?

Alle tandprotesebærer der vil have det optimale ud af sin tandprotese, om dette måtte være del- eller helprotese mm. Er egnet til en Signaturprotese. Har patienten meget høje krav til sin kliniske tandtekniker samt tandprotese, er Signaturprotese en god løsning. Denne giver behandleren flere muligheder i sit håndværk, både kosmetisk og funktionelt.

Læs mere om tandprotese her.