GENERELLE SPØRGSMÅL

Hvornår har I åbent? – Vi har åbent alle hverdage mandag til torsdag 8-17 og fredag 8-15. 

Hvad ligger jeres priser på?  Priserne varierer alt efter, hvilken form for protese der skal fremstilles. Har du ikke råd til at betale hele beløbet på én gang samarbejder vi med Denti, hvor du kan ansøge om en afbetalingsordning. Her kan du læse mere om → lånetilbud til tandlæge

Derudover har vi en overenskomst med Holbæk Kommune, der giver et tilskud på op til 85 % af behandlingen, hvis du er folkepensionist. Dette skal der dog ansøges om inden behandlingen begynder. Hos Proteseeksperten tager vi dig gerne i hånden fra start og er med under hele ansøgningsprocessen. Her kan du læse mere om → tilskud til tandprotese.

Hvornår startede I? – Vi har begge stor erfaring, men startede sammen op i Holbæk, d. 1/7 2018. 

Hvor mange års erfaring har I med at lave proteser? – Tilsammen har vi over 20 års erfaring. Derudover søger vi altid ny viden og holder os opdateret på de nyeste teknikker og produkter der er på markedet. 

Hvordan bestiller jeg tid til til en konsultation? – Vil du bestille en tid med det samme, er du velkommen til at give os et kald på tlf. 59 44 16 06, ellers kan du skrive en mail til kontakt@proteseeksperten.dk. Så vender vi tilbage med ledige tider så hurtigt vi kan. 

Hvordan kan jeg betale? – Vi tager både imod kontanter og kort. 

Hvilke ydelser udbyder i? – Vi tilbyder alt indenfor aftagelig protetik. Her kan du læse mere om vores → behandlinger.

Hvad er jeres adresse? – Vi har adresse i 4300 Holbæk på Labæk nr. 3.

Kan jeg søge offentlig tilskud til jeres ydelser? – Ja, det kan du godt. Til de fleste behandlinger vi foretager, er det muligt at søge om tilskud. Det kan enten gøres gennem din tilknyttede kommune eller Sygeforsikring Danmark.

Læs mere om det tillæg du kan få gennem kommunen her → Helbredstillæg

Læs mere om det tillæg du kan få gennem Sygeforsikring Danmark her → Grupper.

Spørgsmål til proteser

Gør det ondt at gå med en protese? – Det gør ikke ondt at gå med protese. For de fleste kræver det dog noget tilvænning. Efter nogle dage har de fleste vænnet sig til følelsen, og der vil ikke være nogen gener. 

Kan man være for gammel eller for ung til at få en protese? – Nej. Proteser har ingen alder. Der er mange forskellige årsager til, at man kan få behov for en protese, alderdom er ikke den eneste. 

Hvor længe skal jeg vente, fra at jeg har fået taget mål og fået støbt min protese, til jeg får den? – En typisk behandling tager omkring 2 uger. Det kan dog gøres hurtigere, hvis omstændighederne kræver det. I klinikken har vi nemlig vores eget dentallaboratorium, hvilket betyder, at alle proteser bliver fremstillet i klinikken.

Hvor ofte skal jeg komme til eftersyn? – Som patient hos os, vil du hvert år blive indkaldt til et eftersyn. Disse eftersyn er til for at tage eventuelle problemer i opløbet. På den måde er du sikret, at din protese holder så lang tid som muligt. 

Er der nogen garanti i forbindelse med protesen? – Vi yder op til 6 års garanti. Derudover har vi en 4 måneders tilfredshedsgaranti, der sikrer dig fuld tilfredshed eller pengene tilbage. Her kan du læse mere om vores → garanti.

Giver proteser mig dårlig ånde? – En protese giver ikke dårligt ånde, så længe man opretholder en god mundhygiejne.

Hvordan sidder protesen fast i min mund? – Det er meget forskelligt fra protese til protese. Der er flere forskellige løsninger, alt efter hvad du har behov for. På klinikken bliver du nøje instrueret i, hvordan du skal bruge din nye protese. 

Hvem udfører indsættelsen af min protese? – Det gør den behandler der er tilknyttet dig.