CENTRAL BELLIGGENHED I HOLBÆK CENTRUM

Proteseekspertens lokaler ligger centralt i hjertet af Holbæk. Klinikken er placeret i forlængelse med hovedgaden Ahlgade, som byder på massere af shopping og samliv. Der rig mulighed for indkøb af medicinsk udstyr og relevante præparater på Holbæks Løve Apotek i ejendommen overfor klinikken. Derudover er Sydbank placeret i bygningen ved siden af af klinikken, hvor der kan transakseres penge hvis nødvendigt.

Ring i dag på tlf. 59 44 16 06 eller skriv en mail til kontakt@proteseeksperten.dk, så finder vi hurtigst muligt en tid der passer dig.

 

PARKERING OG PRAKTISKE OPLYSNINGER

Området omkring Proteseeksperten i Holbæk byder på en del små parkeringsområder. Det er bl.a. muligt at parkere ved borgergården til ventre for klinikken, og på Brogade, som går på tværs af Labæk til højre for klinikken. For alle p-pladser i nærområdet gælder det at man må holde parkeret i 2 timer. Ved parkering af et køretøj skal man være opmærksom på de almindelige bestemmelser i færdselsloven. I bekendtgørelsen er der supplerende regler for parkering af trailer, campingvogne, lastbiler og andre køretøjer, der er større end normale personbiler.

 

HVOR LÆNGE SKAL JEG VENTE PÅ AT FÅ TID?

Vi bestræber os på at finde en tid til dig indenfor max 2 uger, såfremt din situation ikke er akut eller kræver speciel ekspertise. Dog kan der forekomme længere ventetid, hvis vi modtager mange nødpatienter indenfor samme periode der kræver omgående pleje. Derudover er ventetiden også afhængig af hvilken slags behandling du skal modtage. Kontakt klinikken for at få et mere specifikt indblik i hvornår du kan forvente at få en tid hos os.

 

SKULLE DE VÆRE I TVIVL?

Skulle du stå tilbage med ubesvarede spørgsmål angående klinikkens beliggenhed og ventetid, er du velkommen til at kontakte os hverdage fra 8-16. Vi sidder klar på telefon og mail, til at besvare dine spørgsmål.