GARANTI

To hænder i et håndtryk

Op til 5 års garanti til alle patienter der får fremstillet tandproteser hos os.

Vi tilbyder op til 5 års garanti ved fremstilling af nye tandproteser. Garantien dækker bl.a. reparation ved brud og skader erhvervet under tygning. Garantien bortfalder ved selvforskyldte skader erhvervet ved uhensigtsmæssig håndtering. Eksempler på dette kunne være hvis du taber tandprotesen, eller hvis den bortkommer. For at kunne benytte sig af garantien er det nødvendigt at møde op til det årlige eftersyn, hvor den kliniske tandtekniker går tandprotesen igennem. Der bliver fjernet misfarvninger og belægninger, pasformen efterses og protesen poleres. Hvis man som patient ikke efterlever at møde op til eftersyn, bortfalder garantien, og eventuel slitage skal udbedres mod et honorar.

JUSTERINGS-GARANTI

Kræver din tandprotese justeringer indenfor det første år, er dette gratis.

Hos Proteseeksperten lægger vi stor vægt på, at din protese fungerer så optimalt og tilfredsstillende som muligt. Skulle din nye tandprotese kræve tilpasning indenfor det første år efter udlevering, tilbyder vi derfor en omkostningsfri tilretning, hvor tandprotesen tilpasses efter behov.

Justerings-garantien dækker indenfor 1 år efter endt behandling, og inkluderer tilpasning af bid og aflastning ved smerter, samt andre små justeringer.

Tilpasninsgarantien dækker dog ikke, hvis tandprotesen skal omstilles grundet ændringer i mundhulen forårsaget af medicinske indgreb/behandlinger eller af naturlige årsager, eksempelvis atrofi af gummen, eller ved tab af naturlige tænder. I disse tilfælde vil der blive opkrævet et tilsvarende honorar

tandprotese garanti
garanti for proteser

Er du ikke tilfreds indenfor 4 måneder, får du pengene retur.

Skulle du mod forventning ikke være tilfreds med din nye tandprotese inden for 4 måneder, får du det betalte honorar retur. Denne garanti skaber tryghed og er et sikkerhedsnet for alle vore patienter, som får fremstillet en ny tandprotese hos os. Når du er tilfreds med din nye protese, træder den generelle garanti i kraft, hvor vi tilbyder dig op til 5 års garanti.

Hos Proteseeksperten arbejder vi til gavn for patienten, og går højt op i at vores tandproteser skal leve op til dine forventninger. Vi står klar til at rådgive og støtte dig i situationer, hvor du har brug for det, og ønsker at du skal føle dig i tryg i vores hænder. Læs mere om protese reparation her.