COVID-19 Information

Proteseeksperten følger udviklingen i og omkring Coronavirussen nøje og vil løbende opdatere vores patienter, således vi kan tage de nødvendige forholdsregler og alle vores patienter kan komme sikkert igennem behandling. Vores førsteprioritet er at passe på vores patienter og derfor tager vi de nødvendige forholdsregler såsom anvendelse af handsker, mundbind og desinficerende sprit og lever som sædvanlig op til de nationale infektionshygiejniske retningslinjer (NIR) fra Statens Serum Institut. Derudover vil alle patienter modtage hånddesinfektion ved ankomst, og vi opfordrer til, at vores patienter ikke medbringer pårørende i det omfang det er muligt.

Som en del af sundhedssektoren følger vi statsministerens anbefaling om at holde åbent for patienter. Vi holder åbent således at vores patienter kan få den nødvendige tandbehandling i profesionelle rammer. I klinikken er der ekstra fokus på dybdegående rengøring og god hygiejne og der er ekstra sæbe og hånddesinfektion til patienter. Vi undgår håndtryk, kindkys og kram og begrænser den fysiske kontakt. Som patient kan du hjælpe os ved at følge myndighedernes vejledning, og tilsvarende være opmærksom på god hygiejne og hvordan man forebygger smitte.

Er du syg eller udviser symptomer såsom feber eller hoste, skal du ringe til klinikken og aflyse din tid. Vi bruger værnemidler for at undgå smittespredning, og patienter i karantæne må ikke være i venteværelset. Har du for nyligt være ud at rejse, beder vi dig kontakte klinikken forud for besøg også selvom du ikke føler dig sløj eller syg.

 

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe til os på: 59 44 16 06 eller sende os en mail på: kontakt@proteseeksperten.dk. Med venlig hilsen Proteseeksperten.