PROTESE BEHANDLINGER

Hos Proteseeksperten fremstiller vi tandproteser til erstatning af mistede eller syge naturlige tænder. Læs mere om vores forskellige behandlingsformer og bliv klogere på, hvilken tandprotese der vil opfylde netop dine behov. Du er velkommen til at kontakte klinikken, hvis du har spørgsmål, på tlf. 59 44 16 06 eller mail. kontakt@proteseeksperten.dk 

tandproteser

Helprotese

En helprotese, også kaldet gebis, erstatter alle tænder i enten overkæben eller underkæben. I nogle tilfælde erstattes alle tænder i hele mundhulen.

LÆS MERE

tandproteser

Delprotese

En delprotese erstatter en eller flere manglende tænder, og er en aftagelig protese, som placeres på resterende tænder ved hjælp af bøjler.

LÆS MERE

tandproteser

Tryklåsprotese

En tryklåsprotese erstatter flere eller alle manglende naturlige tænder og fastforankres ved hjælp af indopererede implantater eller rod-attachments.

LÆS MERE

tandproteser

Immediat protese

En immediat protese er en midlertidig protese, som isættes direkte efter tandudtrækning. Protesen bidrager til opheling af gummen og stopper blødninger.

LÆS MERE

tandproteser

Signaturprotese

Alle vores tandproteser kan fremstilles som Signaturprotese. Denne protesetype er 100% håndlavet og imiterer et detaljeret tandsæt som ikke vil adskille sig kosmetisk fra dine tænder.

LÆS MERE

tandproteser

Smileprotese

En smileprotese er en midlertidig tandprotese, som erstatter en eller få manglende fortænder. Den har til formål at forbedre udseendet, og stabilisere gummerne.

LÆS MERE

tandproteser

Protese regulering

Ved en protese regulering tilpasses en tandproteses pasform, i takt med at mundhulen forandres over tid. Almene reguleringer omhandler duplikering og rebasering.

LÆS MERE

tandproteser

Regelmæssigt eftersyn

Ved et eftersyn renses, poleres og justeres tandprotesen for at forebygge problemer og sygdomme. Proteseeksperten anbefaler, at en protese efterses mindst én gang om året.

LÆS MERE

tandproteser

Protese reparation

Hos Proteseeksperten står vi klar til at reparere tandproteser, som er gået i stykker. Vi udfører reparation, imens patienten venter, således den ikke skal undværes.

LÆS MERE